Sociale huisvesting & overheidsopdrachten

Al meer dan 25 jaar ontwerpen we sociale woningen en openbare gebouwen, en volgen we de bijhorende wetgeving en bouwregels op de voet. Zo ben je als openbaar bestuur op elk moment zeker van een ontwerp dat de eisen overstijgt en van een partner die de spelregels en procedures naadloos begrijpt en toepast.

Thuis in
overheidsprocedures

VMSW-regels, aanbestedingsprocedures, Agion-dossiers of de C2008-leidraad voor sociale huisvesting: om het even welk traject van toepassing is, bij Claeys Architecten zijn we ervaren in overheidsopdrachten. Het is een van de redenen waarom de rol van procespartner tijdens openbare aanbestedingen ons als gegoten zit.

Optimaal benutten
van ruimte

Open ruimte is schaars. Daarom bouwen we liefst compact en slim. We benutten ruimtes optimaal en creëren sites die praktisch en functioneel zijn. Bij openbare gebouwen focussen we op leefbare ontwerpen die rekening houden met maatschappelijke impact, geschreven en ongeschreven voorschriften.

"dankzij onze jarenlange ervaring ontwerpen wij uw project moeiteloos, rekening houdend met alle procedures en spelregels."

Duurzaamheid 2.0

Wij toetsen onze ontwerpen aan de duurzaamheidsmeter Wijken van de Vlaamse overheid. Waarom? Omdat duurzaamheid meer is dan het volgen van enkele energie-eisen. Het is een bewuste keuze voor de toekomst. Al vanaf de ontwerpfase houden we rekening met duurzaamheid in al zijn facetten: van circulaire bouwmaterialen tot verstandig waterbeheer en slimme mobiliteit.

zelf werken bij Claeys Architecten?

Graag. De koffie staat klaar, jij brengt je creativiteit mee.