Projectontwikkeling

Door slim om te gaan met ruimte en architectuur ontstaan vastgoedprojecten met een grote meerwaarde. We denken actief met projectontwikkelaars mee en maximaliseren het gevraagde programma volgens de beschikbare oppervlakte. Zo kiezen we voor architectuur die aantrekkelijk, betaalbaar én verkoopbaar is.

masterplannen met
duidelijke visie

Het ontwerpen van verkavelingen of woonbuurten beschouwen we als een oefening in maatschappelijke visie. Door van bij de start rekening te houden met wensen, voorschriften, oriëntatie en doelgroepen tekenen we een masterplan voor de buurt.

 

We zoeken innovatieve oplossingen voor steden en omgevingen in volle ontwikkeling. Doordachte hoofdlijnen en principes vormen de basis voor de latere fases van een geslaagd woonproject.

snel schakelen met
haalbaarheidsstudies

Geniet van een snelle technische, ruimtelijke en financiële analyse van een potentieel bouwproject. Met kennis van zaken en ervaring ontwikkelen onze architecten een voorstudie met vlekkenplannen.

 

Als bouwpromotor of ontwikkelaar krijg je een directe en duidelijke inschatting van de mogelijkheden. Bovendien kennen we het belang van snelheid: haalbaarheidsstudies krijgen voorrang en worden meteen getoetst aan gemeentelijke voorschriften. Zo maken we van snel schakelen een standaard werkwijze.

“slim omgaan met ruimte en architectuur, snel en actief meedenken voor uw project"

Samenwerken?

ontdek zelf onze efficiënte
manier van werken